Головна Новини Суспільство події В Україні затвердили умови вступу до вузів у 2022 році: що змінилося для абітурієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні затвердили умови вступу до вузів у 2022 році: що змінилося для абітурієнтів

Документи від майбутніх студентів прийматимуть лише два дні

15 жовтня 2021, 21:30 comments2192
Поділіться публікацією:

 Національне міністерство освіти і науки погодило умови вступу до вузів в 2022 році. Серед головних новацій освітнього міністерства, та, що більшість майбутніх студентів свої документи надсилатимуть електронною поштою, реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів почне працювати з 1 липня. Про це інформує сайт освітнього відомства.

В Україні затвердили умови вступу до вузів у 2022 році: що змінилося для абітурієнтів

Коли розпочнеться вступна кампанія у 2022 році (фото з відкритих джерел)

Важливо, що документи від майбутніх студентів прийматимуть лише два дні: з 14 по 16 липня. Це стосується тих, хто хоче стати студентом, пройшовши співбесіду, вступні іспити чи творчий конкурс. А 22 липня цей термін буде останнім днем для майбутніх студентів, які пробуватимуть свої сили, здавши ЗНО, вступні іспити та творчі конкурси.

Вступні випробовування та, так само, творчі випробовування будуть проходити  в кілька етапів з 1 по 13 липня включно. Додаткові  випробування  проводитимуться з 14 по 22 липня для контрактників.

Рейтингові списки вступників на бюджетну форму навчання, які складатимуть випробовування на основі ЗНО, творчих конкурсів та іспитів, будуть оприлюднені не пізніше 27 липня.

Майбутні студенти, що вже мають рекомендації для зарахування, повинні надати оригінали документів для зарахування на бюджетну форму навчання до 4 серпня, на контрактну форму навчання – до 30 вересня.

При конкурсному відборі вступників, які хочуть вступити на бакалаврат після закінчення середніх навчальних закладів, братимуться до уваги бали сертифікатів ЗНО (результати екзаменів, творчих конкурсів) за 3 конкурсними предметами.  На молодшого бакалавра – за 2 конкурсними предметами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗНО в Україні під загрозою зриву.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини