Головна Новини Суспільство події В Україні з’явилося нове професійне свято
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з’явилося нове професійне свято

Кабінет міністрів на засіданні узгодив указ президента Володимира Зеленського щодо святкування Дня фермера

3 червня 2020, 14:15 comments2518
Поділіться публікацією:

В Україні будуть святкувати День фермера 19 червня. Таку дату узгодив уряд. Про це стало відомо у ході засідання Кабінету міністрів України сьогодні.

В Україні з’явилося нове професійне свято

Так, уряд узгодив указ президента Володимира Зеленського щодо Дня фермера. Документ передбачає, з метою сприяння розвитку фермерського руху в Україні та на підтримку ініціативи громадськості, установити в країні День фермера. Свято будуть відзначати щороку 19 червня.

Слід зазначати, що вибір дати обумовлений тим, що у 2003 році в цей день в Україні був прийнятий закон "Про фермерське господарство".

Як раніше повідомлялося, в червні відзначають ще ряд свят: День захисту дітей, День журналіста, День митної служби України, Міжнародний день навколишнього середовища, Всесвітній день біженців та інші дати.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у 2020 році в Україні третина червня припадає на вихідні дні, а ще буде два затяжних вікенди завдяки святам. Адже у червні Україна традиційно відзначає День Святої Трійці і День Конституції, які є офіційними вихідними. Цього року обидві свята припадають на неділю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини