Головна Новини Суспільство події В Україні з 1 січня зросте вартість оформлення біометричних паспортів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з 1 січня зросте вартість оформлення біометричних паспортів - подробиці

Крім паспорта, дорожчають і інші документи

31 грудня 2020, 15:28
Поділіться публікацією:

З першого дня 2021 року підіймається ціна на виготовлення біометричних паспортів. Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.

В Україні з 1 січня зросте вартість оформлення біометричних паспортів - подробиці

Ціна бланка ID-карти українця виростить на 16 гривень і буде дорівнювати 237 гривень. Виходячи з цього, щоб отримати готовий паспортний документ протягом 20 днів, необхідно заплатити 363 гривні замість 345 гривень, за оформлення цього ж документа в найкоротші терміни — за півтора тижня, прийдеться викласти 489 гривень замість 471 гривні.

Оформлення книжки паспорта громадянина України для виїзду за кордон подорожчає на 12 гривень і буде дорівнювати 342 гривні замість 330. Відповідно, для отримання документа до 20 робочих днів обійдеться в 694 гривень, якщо виїхати за кордон потрібно терміново, це обійдеться у 1046 гривень.

Документи для іноземних громадян, які дозволять хоч тимчасово, але законно перебувати в Україні, обійдуться людині в 915 гривень, що на 24 гривні дорожче, ніж було, для отримання посвідки на проживання на території України довідки підніметься з 728 до 752 гривень.

Раніше "Коментарі" писали про те, вже на початку наступного року підіймається тариф на водопостачання і водовідведення. Нацкомісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг схвалила подорожчання. Відомо, що подорожчання відбудеться в середньому, на 15-20%. Ціни будуть варіюватися в районі від 22,58 до 44,88 грн за один кубометр води, в залежності від регіону.

Крім того, порталу стало відомо про те, що В Україні електроенергія в нічний час (з 23:00 до 7:00) обійдеться українцям у два рази дешевше фіксованого тарифу — 0,84 грн / кВт-год.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини