Головна Новини Суспільство події В Україні виробляють мармелад з незвичайним смаком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні виробляють мармелад з незвичайним смаком (ФОТО)

Досить незвичайне рішення виробників

24 липня 2021, 15:38
Поділіться публікацією:

Говорячи про таку солодощі, як мармелад, кожен напевно уявив собі ці різнокольорові шматочки зі смаком різних фруктів і ягід. Однак в Україні виробники вирішили здивувати любителів солодкого і створили новий і досить незвичайний смак.

В Україні виробляють мармелад з незвичайним смаком (ФОТО)

Мармелад - фото: з відкритих джерел

Компанія-виробник вирішила поекспериментувати та створила нові різновиди мармеладу, до складу якої входить чорна морква. Окремого смаку з морквою немає, але її додають в чорничний мармелад цієї ж лінійки. Завдяки чорній моркві мармелад набуває досить цікавий колір.

В Україні виробляють мармелад з незвичайним смаком (ФОТО) - фото 2

Крім того, додана в мармелад морква є дуже корисною, оскільки чорний корнеплід містить антиоксиданти, причому їх у 12 разів більше, ніж у звичайному. Також овоч містить в собі вітаміни, групи A, B, C,

мікроелементи. Чорна морква багата залізом і кальцієм, а також містить у собі інулін, який знижує рівень холестерину в крові.

Відзначається, що в незвичайному мармеладі зовсім немає глютену. Продукт, за словами виробників, зроблений з натуральних продуктів. Його можуть вживати в їжу вегани та вегетаріанці. До слова, желатин для цього виду мармеладу не використовують також желатин, а замість нього додають до складу рослинні згущувачі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Україні вирощують незвичайну капусту, за якої вибудовуються великі черги. Цей овоч купують також і різні заклади, щоб використовувати у своїх стравах.

Також сайт повідомляв про те, що в Україні виростали гігантську ягоду жимолость. На сьогодні це домогтися такого розміру змогли тільки в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини