Головна Новини Суспільство події В Україні відреагували на потрапляння Путіна у список "Людина року" від TIME
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на потрапляння Путіна у список "Людина року" від TIME

Український дипломат в ООН Сергій Кислиця відреагував на включення Володимира Путіна до короткого списку TIME "Людина року".

5 грудня 2023, 09:25 comments1064
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця розкритикував видання TIME за включення президента Росії Володимира Путіна у короткий список номінантів на звання "Людина року". Український дипломат провів паралелі Путіна з Гітлером та вказав на агресію обох диктаторів.

В Україні відреагували на потрапляння Путіна у список "Людина року" від TIME

Путін потрапив у короткий список "Людина року" від TIME

Сергій Кислиця пригадав, що 1938 року TIME назвав Гітлера "Людиною року". Тоді видання пояснило свій крок тим, що нацистський диктатор був "найбільшою загрозою" з яким стикається демократичний світ. Згодом "Людиною року" ставали і інші суперечливі діячі, зокрема Сталін, бен Ладен, аятола Хомейні та Володимир Путін.

TIME вказує, що обирає людей у цю категорію осіб, які найбільше вплинули на наше життя та мали найвищі показники популярності. Однак Кислиця зауважив, що висвітлення диктаторів від TIME ще більше надає їм популярності та заохочує до агресивних дій. Як приклад Сергій Кислиця вказав на Гітлера, який отримав статус "Людина року" у 1938 році, а у 1939 почав війну. Подібна ситуація сталась і з Путіним, якого визнали "Людиною року" у 2007 році, а вже у 2008 Росія напала на Грузію.

"Чи послідує вибір TIME 2023 року добром чи злом у новому році, можна буде побачити найближчим часом. Було б трагічно, якби 1938/39 роки та 2007/08 стали б дежавю в 2024 році…", — зазначив Сергій Кислиця та додав, що "правильний вибір, за яким слідує добро, коштує більше, ніж дотримання традиції" та розміщення фактичного зла на обкладинці у 2024 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський експерт зі штучного інтелекту заявив, що на виступах президента Росії Володимира Путіна були використані різні особи.

Також "Коментарі" писали, що Путін назвав головні причини війни Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 грудня 2023, 10:43

Гарний сусід для Зе! Так так разом з Гітлером тут корумповані праві.


Новини