Головна Новини Суспільство події В Україні відновлять роботу ресторани McDonald’s: чи відомо коли
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відновлять роботу ресторани McDonald’s: чи відомо коли

Ресторани McDonald’s в українських містах може відкритися найближчим часом

24 червня 2022, 08:39
Поділіться публікацією:

 Мережа ресторанів McDonald’s відкриється знову в українських містах після того, як припинила роботу в лютому 2022 року в зв'язку з повномасштабним вторгненням росії на територію нашої держави. Про це пише Forbes.

В Україні відновлять роботу ресторани McDonald’s: чи відомо коли

Фото ілюстративне / Pixabay

CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова наголосила, що підготовка до відновлення роботи триває, однак строки будуть оголошені пізніше. Як вдалося з'ясувати, в столиці ресторани можуть запрацювати з серпня. Про це Forbes розповів один з директорів ресторану в Києві. Втім, спочатку треба буде узгодити безпекові питання, наголосив він.

Юлія Бадрітдінова також підтвердила, що в компанії оновлюють правила безпеки, а біля ресторанів мають бути бомбосховища, аби туди могли ховатися і персонал, і відвідувачі на випадок повітряної тривоги.

За її словами, після сигналу сирени ресторан має зачинитися, а всі присутні пройти в укриття задля їх безпеки. З іншого боку, забезпечити такі умови не так й просто. Крім того, наразі компанія налагоджує логістичні зв'язки з доставкою продуктів харчування, деякі споживчі товари треба буде закуповувати в різних регіонах та країнах. Серед них: пакування, пакетовані соки, соуси. Оскільки перед закриттям продукти з ресторанів роздавали на потреби громадян — до міськрад. По всій Україні обсяг продуктів становив більше 200 тонн.

Компанія проводить тренінги для персоналу як психологічні, так і з відновлення знань і навичок.

"Кожен крок має бути зваженим, а головне відповідати нашим стандартам безпеки людей та їжі. Ми не можемо просто так відкритися, поки не переконаємось, що все відповідає нашим вимогам", — наголосила CEO McDonald’s в Україні.

В росії ресторани McDonaldʼs закрилися з 14 березня, з травня заявили про вихід з ринку, бізнес продали Олександру Говору.

Як писав портал "Коментарі", опитування показало, як ставляться до росії та Путіна в різних країнах



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини