Головна Новини Суспільство події В Україні в 11-ти регіонах зривається опалювальний сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні в 11-ти регіонах зривається опалювальний сезон

Опубліковано список населених пунктів, де досі не увімкнули опалення

30 жовтня 2020, 12:44
Поділіться публікацією:

Старт опалювального сезону у 24-х населених пунктах України зривається через критичні борги виробників тепла. Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз України".

В Україні в 11-ти регіонах зривається опалювальний сезон

Так, за останній тиждень ще десять підприємств ТКЕ погасили заборгованість, але досі лишається 47 критичних боржників. Повідомляється, що 13 областей України вже увійшли або розпочинають опалювальний сезон. У цих регіонах немає жодного міста з боржниками.

"Натомість підприємства ТКЕ у 24 населених пунктах досі мають критичні борги за газ, що ставить під загрозу старт опалювального сезону для їхніх клієнтів", — попередили в "Нафтогазі".

Боржники залишаються у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Київській, Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Черкаській та Чернівецькій областях.

В Україні в 11-ти регіонах зривається опалювальний сезон - фото 2

В Україні в 11-ти регіонах зривається опалювальний сезон - фото 3

Як повідомлялося, "Нафтогаз України" підвищив ціну газу для споживачів і закликав готуватися до подальшого зростання, що однозначно відіб'ється на платіжках за комуналку. Які ризики несе подальше підвищення тарифів? Наскільки воно обґрунтоване? Що буде, якщо українці масово перестануть платити — і в знак протесту, і тому що просто не буде коштів? Чи піде влада на відключення споживачів від благ цивілізації? На ці питання "Коментарям" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини