Головна Новини Суспільство події В Україні у водіїв забиратимуть машини: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні у водіїв забиратимуть машини: стала відома причина

Під приціл попадуть любителі швидкої їзди

3 листопада 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Українські кермувальники, які регулярно не сплачують штрафні санкції за те, що перевищують швидкість на території міста, відтепер можуть залишитись без свого авто. Машини таких порушників вилучатимуть представники виконавчої служби. Про це інформує пресслужба Мін'юсту.

В Україні у водіїв забиратимуть машини: стала відома причина

У водіїв будуть забирати автомобілі (фото з відкритих джерел)

 Такі серйозні новації посадовці міністерства планують запровадити в Харкові, далі на черзі Київ, потім новацію буде впроваджено по всій країні. Про це розповів заступник очільника  міністерства юстиції, який курує виконавчу службу Андрій Гайченко.

Під приціл попадуть любителі швидкої їзди, які перевищуватимуть швидкість в 150 км на годину. Державні виконавці будуть ініціювати і проводити разом з поліціянтами  процедуру вилучення за наявні борги машин в таких водіїв-порушників. Тепер кожен може перевірити автомобіль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як в Україні відстежити всі вільні автомобільні номерні знаки. Новинка почала працювати з  5 жовтня. На офіційному сайті Головного сервісного центру МВС з'явилася відповідна вкладка "Наявність номерних знаків". Відзначається, що раніше для громадян України були доступні до перегляду тільки платні номерні автомобільні знаки. Тепер же автомобілісти отримали відкритий доступ до всіх видів "номерів". Для того, щоб користувачі могли отримати інформацію про номерні знаки в конкретному регіоні, є можливість пошуку по області. Також доступна функція перевірки вільної числової комбінації. Вона допоможе знайти вільні знаки по всій країні. База вільних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини