Головна Новини Суспільство події В Україні стався відчутний землетрус: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стався відчутний землетрус: що відомо

За класифікацією землетрус відноситься до відчутних

22 лютого 2022, 11:38 comments1016
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Львівську область сколихнув землетрус. Про це пише видання "Кореспондент".

В Україні стався відчутний землетрус: що відомо

У Львівській області стався землетрус

Учора, 21 лютого, у Львівській області було зафіксовано підземні поштовхи. Їх магнітуда становила 2.8 бала за шкалою Ріхтера.

Осередок сейсмічної активності знаходився у районі міста Червоноград на глибині три кілометри. Фахівці розповіли, що за класифікацією землетрус   відноситься до відчутних, які відчуваються небагатьма людьми, які знаходяться всередині приміщення, просто неба — тільки у сприятливих умовах.

У Головному центрі спецконтролю порівняли відчуття від землетрусу з коливаннями, які подібні до тих, що утворюють легкі вантажівки. Уважні спостерігачі могли побачити легкі коливання легких предметів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Німеччині пройшов сильний ураган, який приніс із собою потужні пориви вітру та повені. За даними фахівців, швидкість вітру могла перевищувати 150 кілометрів на годину. Такий потужний вітер міг валити дерева та дорожні знаки. Читайте про це у нашій статті.

Читайте також про те, що як визнання Путіним "ЛНР" та "ДНР" вплинуло на українську гривню. Українська гривня втратила 1% після визнання Москвою сепаратистських регіонів. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що нардеп висловився про можливість розірвання дипвідносин із Росією. Депутат озвучив свою позицію щодо визнання Росією ОРДЛО, питань зовнішньої політики, впливу подій на економіку України. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини