Головна Новини Суспільство події В Україні стартував продаж довгоочікуваної Sony Playstation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стартував продаж довгоочікуваної Sony Playstation 5

Перша партія нової приставки від Sony була розпродана за попередніми замовленнями

19 листопада 2020, 14:19
Поділіться публікацією:

День 19 листопада увійде в історію любителів комп'ютерних, а точніше, консольних ігор. Компанія Sony приступила до продажів своєї приставки п'ятого покоління.

В Україні стартував продаж довгоочікуваної Sony Playstation 5

В Україні у зв'язку з ажіотажем перша партія консолей Sony PlayStation 5 була розпродана ще до старту. Таким чином, сьогодні PlayStation 5 повинні отримати власники попередніх замовлень. Однак, пізніше стало відомо, що з невідомих причин старт продажів затримався. Втім, великі рітейлери пообіцяли налагодити відправку приставок вже в найближчі дні.

Офіційна ціна на PlayStation 5 Digital Edition в Україні склала 13 499 грн, а за PlayStation 5 доведеться викласти 16 799 грн. Друга модифікація дорожча за рахунок дисковода — дешевший варіант розрахований на скачування ігор з Інтернету, фізичні носії йому недоступні.

Sony також розщедрилася на одну безкоштовну гру — для щасливих володарів супермодного девайса в комплект до "плойки" додали Astro's Playroom.

Випробувати міць і графіку нової приставки геймерам пропонують на оновлених легендах Spider Man: Miles Morales і Demon Souls.

Відзначимо, що PS5 вийшла в окремих країнах 12 листопада, а сьогодні, 19 листопада, вона надходить у продаж по всьому світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", PS5 має 4K Blue-ray привід, процесор на базі AMD Zen 2 з 8 ядрами, що працює на 3,5 ГГц, спеціальний графічний процесор з 36 ядрами на 2,23 ГГц, здатний на 10,28 TFLOP, 16 ГБ оперативної пам'яті GDDR6, призначений для користувача твердотільний накопичувач на 825 ГБ і підтримку дозволу до 8K зі швидкістю до 120 кадрів в секунду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини