Головна Новини Суспільство події В Україні скасували запис на вакцинацію через додаток Дія: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні скасували запис на вакцинацію через додаток Дія: що про це відомо

Тепер кожен охочий може зробити щеплення без запису

20 липня 2021, 14:28
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що в Україні скасували запис на щеплення проти коронавірусу через додаток Дія. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Telegram-каналу Дія.

В Україні скасували запис на вакцинацію через додаток Дія: що про це відомо

Додаток "Дія" (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що оскільки в країні розпочинається п'ятий етап вакцинації, то реєструватися в додатку Дія вже не потрібно. Тепер незалежно від віку та інших факторів кожен українець може зробити щеплення проти коронавірусу.

Також зазначається, що через державний додаток на вакцинацію вже записалося 698 000 громадян України. З них щеплення препаратом від коронавірусної інфекції зробили 40%.

В Україні скасували запис на вакцинацію через додаток Дія: що про це відомо - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Україні стартує п'ятий етап вакцинаціїМасова вакцинація набирає все більших обертів: українці прагнуть отримати свою дозу протиковідного препарату, відстоюючи чималі черги в спеціально облаштованих пунктах. За словами глави Міністерства охорони здоров'я Віктора Ляшка, із середи, 21 липня, на щеплення може розраховувати кожен повнолітній українець.

 Як пояснив чиновник під час брифінгу, в країні нарешті запускають один із найголовніших етапів вакцинації, п'ятий за рахунком. Це означає, що кожен охочий, якому виповнилося 18 років і у якого немає явних протипоказань від лікаря до вакцинації, зможе долучитися до процесу формування колективного імунітету проти коронавірусу. Також Віктор Ляшко нагадав, що зараз в Україні є відразу чотири вакцини: AstraZeneca, Pfizer, CoronaVac і Moderna. Зараз українці забезпечені всім для вільної участі у процесі вакцинації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини