Головна Новини Суспільство події В Україні різко зросла ціна на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зросла ціна на газ

Тарифи "Нафтогазу" для побутових споживачів зросли майже на третину

27 жовтня 2020, 10:03 comments1644
Поділіться публікацією:

У листопаді "Нафтогаз України" підіймає тарифи для побутових споживачів відразу на третину. За один кубометр доведеться платити 6 гривень 33 копійки. Про це йдеться  в повідомленні на сайті компанії.

В Україні різко зросла ціна на газ

Тарифи на газ в Україні

Ціна на природний газ для клієнтів "Нафтогазу" стане більшою на 34,7 відсотка. Це якщо порівнювати з жовтневими тарифами. При цьому у вартість не входить транспортування газу. За нього споживачам доведеться платити додатково.

Не виключено, що це не останнє підвищення тарифу. У НАК раніше попередили, що з початком опалювального сезону попит на природний ресурс зростає. Разом з ним підіймається і ціна на газ для кінцевого споживача.

Саме це і стало причиною зростання тарифу цього разу, запевняють в "Нафтогазі". Там стверджують, що гуртова ціна на газ значно зросла.

Не відчують на собі подорожчання ті, хто раніше підключив тариф "Річний". Для них ціна протягом 12 місяців з моменту підписання контракту буде фіксованою. Наприклад, в жовтні це було 5 гривень 24 копійки за кубометр. Якщо підключити цей тариф в листопаді, то платити в місяць доведеться вже 6 гривень 45 копійок за кубометр.

Нагадаємо, що "Нафтогаз" — зараз одна з найбільших газопостачальних компаній в Україні.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чим можуть обернутися для "Нафтогазу" мільярдні збитки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини