Головна Новини Суспільство події В Україні пропонують заборонити концерти росіян - петиція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні пропонують заборонити концерти росіян - петиція

У тексті петиції Кондратюк також зазначив, що російські художники "не несуть ніякої культури"

23 вересня 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Шоумен Ігор Кондратюк зареєстрував петицію до президента Володимира Зеленського про заборону в Україні концертів російських виконавців. Вона опублікована на сайті президента.

В Україні пропонують заборонити концерти росіян - петиція

Ігор Кондратюк - фото з відкритих джерел


Ігор Кондратюк розмістив петицію під назвою "Повна заборона концертної діяльності артистів з країни-агресора — Росії до повернення Криму до складу України і відновлення контролю України над своїми східними кордонами". На його переконання, музика та інші види мистецтва не можуть бути поза політикою. Також Кондратюк висловив думку, що "любов до носіїв культури агресора розвиває в українцях так званий шведський синдром".


"Це неприродно, коли артист виступає і для росіян-окупантів, і для окупованих ними український", — заявив шоумен.


У тексті петиції Кондратюк також зазначив, що російські художники "не несуть ніякої культури". "Оскільки представники агресора, які промовчали і тим самим — підтримали — окупацію Криму та вирішення Росією, їх батьківщиною, війни на східному Донбасі, своїм умочування теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії", — написав шоумен.


Водночас допустимим, на його погляд, є проведення концертів російських художників, публічно виступили проти російської агресії щодо України (Віктор Шендерович, Лія Ахеджакова, Андрій Макаревич і т.д.). Коментуючи розміщення петиції, шоумен нагадав, що раніше президент Володимир Зеленський критикував "бізнес на крові".


"Вирішувати їм виступати в Україні до повернення Криму і контролю за східними кордонами — це нонсенс і колаборація з агресором (я — за заборону будь-яких контактів з агресором на всіх рівнях). Як любив говорити нинішній Президент України В. Зеленський -" бізнес на крові " . Я вимагаю припинити цей бізнес. У світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї "руського мира", — переконаний шоумен.


Нагадаємо, в Україні шаленими темпами зростає кількість заражених коронавірусом, щодня тисячі нових хворих. Свідомі українці активно прищеплюються в центрах вакцинації, проте є і ті, хто проти вакцинації. Які обмеження або покарання чекають невакцинованих? Як вони, наприклад, будуть відвідувати концерти, ресторани, кафе, торговельні центри. "Для того, щоб вводити будь-які каральні заходи, треба переконатися, що кожна людина мала доступ до вакцинації. Тобто спочатку треба всіх забезпечити вакцинами. Вже після того, як залишилися одні противники вакцинації, застосовувати більш жорсткі заходи. Проте, я впевнений, що в Україні не будуть застосувати якісь каральні заходи ", — зазначає Кузін. За його словами, між забороною та дозволами можна балансувати, коли вакциновані регулярно здавати ПЛР-тести.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини