Головна Новини Суспільство події В Україні придумали спосіб, як обійти здачу тесту на COVID-19 для виїзду за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні придумали спосіб, як обійти здачу тесту на COVID-19 для виїзду за кордон

Довідки-підробки з результатом тесту на коронавірус почали продавати в Україні

9 вересня 2020, 17:14 comments1133
Поділіться публікацією:

В Україні "підприємці" зорієнтувалися і почали торгувати довідками про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус для виїзду за кордон, розповів комерційний директор "Сінево" Микола Скавронський "Інтерфаксу-Україна".

В Україні придумали спосіб, як обійти здачу тесту на COVID-19 для виїзду за кордон

За його словами, найчастіше в нашій країні тести на коронавірус роблять у таких випадках: щоби виявити вірус, виконати формальні вимоги для виїзду за кордон або виходу з карантину.

"Що стосується здачі тестів для виїзду за кордон, то наразі на ринку вже існує деяка торгівля довідками "негативного результату ПЛР для виїзду закордон", — зазначив Скавронський.

Наразі таку схему вже використовують деякі туроператори, каже він. Так, туристам пропонується за умовно невеликі гроші оформити необхідну довідку, але при цьому не проходити дослідження.

Нагадаємо, названі правила здачі ПЛР-дослідження: що не можна робити перед проходженням тесту на коронавірус. Серед іншого, краще робити це вранці, одразу після нічного сну.

Як повідомлялося раніше, подорож до Єгипту тепер можлива лише за наявності тесту на коронавірус. Так, з вересня всі без виключення особи віком від 6 років, які перетинають державний кордон країни на в’їзд, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини