Головна Новини Суспільство події В Україні посилять покарання для педофілів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні посилять покарання для педофілів

Депутати посилили відповідальність для педофілів

5 листопада 2020, 15:54
Поділіться публікацією:

Педофіли та особи, які займаються виробництвом та розповсюдженням дитячої порнографії повинні понести суворе покарання. Таку думку підтримала більшість депутатів Верховної Ради. Зокрема парламентарі вирішили посилити відповідальність за  сексуальну експлуатацію дітей і поширення дитячої порнографії.

В Україні посилять покарання для педофілів

На підтримку законопроекту №3055 виступили 286 нардепів. Відзначимо, що документ був прийнятий в першому читанні.

Проект вирішили назвати "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (Ланцаротської конвенції)".

Автори законопроекту зазначають, що за даними ЮНІСЕФ, Україна входить в топ-5 країн з виробництва дитячої порнографії. Ще одне сумне досягнення — Україна входить в десятку країн з розповсюдження такого продукту.

Згідно з новими правилами, в Кримінальному кодексі пропонується встановити, що за вчинення повнолітньою особою дій сексуального характеру з особою, яка не досягла 16 років, передбачається покарання у вигляді обмеження або у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про те, що популярна порноактриса публічно пошкодувала про те, що вибрала таку професію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини