Головна Новини Суспільство події В Україні поліції хочуть дозволити зупиняти автомобілі без причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні поліції хочуть дозволити зупиняти автомобілі без причини

Це дозволить поліції посилено боротися з водіями, які роз'їжджають дорогами в нетверезому стані

25 січня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:

На цьому тижні у Верховній Раді України розглянуть законопроект, який дасть право патрульній  поліції зупиняти авто без всяких на те причин. Водіїв перевірятимуть на стан алкогольного сп'яніння. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

В Україні поліції хочуть дозволити зупиняти автомобілі без причини

Поліцейські зможуть зупиняти машини без причин - фото: з відкритих джерел

Так, по його словами, народні депутати України мають намір боротися з п'яними водіями на дорогах, які через свою дурість можуть відібрати чужі життя. У зв'язку з цим вони розробили новий законопроект, який дозволяє поліції безпричинно зупиняти автомобілі. Правоохоронці зможуть також перевірити, чи тверезий водій даного транспортного засобу. У разі, якщо з боку водія в цьому плані  порушень немає, через кілька хвилин він зможе їхати далі. Однак якщо  водій буде перебувати в стані алкогольного сп'яніння, справа буде куди серйознішою. Саме з метою затримання недобросовісних водіїв, на думку Геращенка, всі депутати повинні підтримати даний законопроект.

Я дуже сподіваюся, що цей законопроект підтримають всі фракції та всі депутатські групи, Оскільки від рук п'яних водіїв гинуть виборці, які голосували за кожну політичну силу в надії що вона зробить Україну безпечнішою, — зазначив Геращенко.

Варто відзначити, що заступник міністра МВС навів в приклад скандального випадку з одним із чиновників. Зовсім недавно Кабмін звільнив Віталія Немилостивого з посади заступника Міністра Стратегічних галузей промисловості через його витівки на дорозі. Чиновник був помічений за їздою  столичними дорогами в стані алкогольного сп'яніння. Плюс до всього, погрожуючи своєю посадою, він намагався чинити опір співробітникам поліції, які його зупинили.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що чоловік зробив із "Запорожця" позашляховик, а також про те, за що оштрафували депутатів Верховної Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

вв

25 січня 2021, 17:14

и сколько раз в день полиция будет меня останавливать чтобы проверить на состояние алкогольного опьянения ?

ТТ

25 січня 2021, 15:42

Слуги народа гребите народ спереди и сзади на полную.... Хазяева такие, обравшие таких слуг, достойны этих сношений!!!


Новини