Головна Новини Суспільство події В Україні почав працювати портал повідомлень про активи осіб, причетних до агресії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почав працювати портал повідомлень про активи осіб, причетних до агресії проти України

Повідомлення про активи можна подати українською, англійською та російською мовами

30 березня 2022, 23:26
Поділіться публікацією:
В Україні почав працювати портал повідомлень про активи осіб, причетних до агресії рф проти України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію члена ради Національного банку України Василя Горбаля.
Відтак, якщо у вас є інформація про майно згаданих осіб за кордоном, повідомте про це на Порталі за цим посиланням: https://reportsassets.nazk.gov.ua/
Повідомлення необхідно подавати про активи, інформація про які ще не з’являлася у ЗМІ та невідома широкому загалу. Повідомлення можливо подати українською, англійською та російською мовами.
"Отже, якщо ваші родичі за кордоном можуть знати інформацію про майно росіян, які сприяють цій війні, поділіться з ними інформацією про портал. Важлива деталь: у деяких країнах за таку інформацію можна навіть отримати фінансову винагороду", написав Горбаль.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні запустили платформу для волонтерів "Робота в тилу". Цими днями небайдужі українці запустили новий проєкт під назвою "Робота в тилу". Його створив українець Артур Федоренко. На біржі можна опублікувати запит на роботу або фахівця. Це біржа волонтерських робіт як у режимі онлайн, так і офлайн. На сайті "Робота в тилу" можна знайти запити на вантажні перевезення, розробників, а також дізнатися про боротьбу з пропагандою країни-агресора. Крім того, на сайті можна знайти фахівців по роботі з міжнародними блогерами, дизайнерів, ілюстраторів. А ще — на біржі можна опублікувати запит на роботу або фахівця. Окрім цього там є багато іншої важливої інформації.
 

В Україні почав працювати портал повідомлень про активи осіб, причетних до агресії проти України

Повідомлення можна надіслати кількома мовами (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини