Головна Новини Суспільство події В Україні підвищать розмір аліментів: на скільки зростуть виплати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні підвищать розмір аліментів: на скільки зростуть виплати

Розмір аліментів зросте у кілька етапів

17 січня 2022, 18:25
Поділіться публікацією:

У нашій країні в цьому році двічі піднімуть розмір аліментів. Про це інформує ТСН. Перше підвищення цих виплат для дітей із неповних сімей передбачене на 1 липня цього року. Друге підвищення заплановане на 1 грудня.

В Україні підвищать розмір аліментів: на скільки зростуть виплати

Аліменти в Україні зростуть (фото з відкритих джерел)

Саме з цієї дати малюки до 6 років будуть отримувати від 1010 до 2201 грн. На дітей віком 6 до 18 років передбачені більші розміри таких грошових виплат. Це від 1370 грн  до 2744 грн.

Наступне збільшення аліментів планується вже на 1 грудня. З того часу, цю грошову допомогу збільшуватимуть залежно від категорії до 126 грн. Зазначалось, що розмір аліментів можливий і більший, це визначатимуть по доходах тієї особи, яка сплачує такі виплати.

Важливо, що, якщо один із батьків не сплачує цю допомогу на дитину, то до нього будуть застосовуватися заходи з адміністративної, цивільної  чи кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що канадець не захотів платити дружині аліменти й спалив мільйон доларів. Чоловік не захотів платити дружині аліменти та вирішив спалити всі свої гроші. Брюс МакКонвиль спалив мільйон канадських доларів, щоб не платити аліменти своїй дружині. Під час судового засідання МакКонвиль відмовився надавати інформацію про свої  фінанси та заявив, що він продав усе своє майно, після цього зняв з банківського рахунку більше одного мільйони канадських доларів  і спалив їх. Але надати докази того, що він дійсно знищив ці гроші, чоловік не зміг. За спробу приховати інформацію про майно МакКонвилль був засуджений до місяця тюремного ув'язнення, також йому призначили штраф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини