Головна Новини Суспільство події В Україні оновили поділ на карантинні зони: хто опинився в червоній
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оновили поділ на карантинні зони: хто опинився в червоній

У червоній карантинній зоні не лишилося жодного обласного центру

21 вересня 2020, 11:14 comments1964
Поділіться публікацією:

Україна сьогодні, 21 вересня, оновила поділ на карантинні зони. З переліку "червоних" зникли усі обласні центри. Натомість 8 з них, а також столиця опинилися в помаранчевій зоні. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

В Україні оновили поділ на карантинні зони: хто опинився в червоній

Карантин в Україні. Фото: svatove.city

Нове карантинне зонування Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки погодила минулого тижня, 18 вересня. Нині воно набуло чинності.

В червону зону, де обмеження найсуворіші, потрапили міста й райони в семи областях. Поміж них Чоп на Закарпатті, Канів Черкаської області, Пустомитівський та Перемишлянський райони на Львіщині, Ніжин та Носівський район на Чернігівщині, Славута та Волочиський район на Хмельниччині, Кельменецький та Герцеївський райони Чернівецької області, а також Бережани, Заліщіцький, Збаразький та Тернопільський райони на Тернопільщині. 

Нагадаємо, в цих районах і населених пунктах мають позакриватися ресторани, кафе і ТРЦ. Там не працюють садочки і школи, а також не ходить громадський транспорт. 

У помаранчевій зоні цього разу поміж інших опинилися 8 обласних центрів: Вінниця, Ужгород, Івано-Франківськ, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький та Чернівці. Також лишається поміж "помаранчевих" Київ. 

Згідно з розпорядженням МОЗу, тут не можуть працювати хостели й турбази, спортзали і частково заклади культури, ресторани мають закриватися вночі.

Ще 8 обласних центрів зараз у жовтій зоні. Це Запоріжжя, Львів, Луцьк, Житомир, Рівне, Миколаїв, Черкаси та Чернігів. 

В Україні оновили поділ на карантинні зони: хто опинився в червоній - фото 2

Ознайомитися з повним переліком міст та районів, що опинилися в червоній, помаранчевій чи жовтій карантинних зонах можна тут.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які регіони поки що не готові до послаблення карантину. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини