Головна Новини Суспільство події В Україні обрали головну красуню країни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні обрали головну красуню країни

Аліна Пономаренко стала "Міс Всесвіт Україна 2024" та представить країну на міжнародному рівні

18 липня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

Україна обрала свою нову королеву вроди. 20-річна одеситка Аліна Пономаренко стала "Міс Всесвіт Україна 2024" і представлятиме країну на міжнародному рівні.

В Україні обрали головну красуню країни

Власницею титулу Міс Всесвіт Україна 2024 року стала 20-річна одеситка

Цієї осені Аліна вирушить до Мексики на світовий конкурс Miss Universe. Участь у такому заході – велика честь та відповідальність, адже вона представлятиме нашу країну серед красунь з усього світу.

В Україні обрали головну красуню країни - фото 2

Конкурс "Міс Всесвіт Україна" цього року проходив онлайн. Пандемія змусила організаторів відмовитись від звичайних заходів, але вони знайшли спосіб зберегти традиції та дати можливість учасницям продемонструвати свої таланти. Американські організатори підтримали цей підхід та схвалили вибір переможниці.

Аліна вже відома у модельному світі – минулого року вона стала "Міс Одеса" і увійшла до топ-10 на міжнародному конкурсі у Південній Кореї. Освіта дівчина здобула у Національному університеті "Одеська юридична академія".                                                                                         

Окрім титулу, Аліна займається благодійністю. Вона організувала проект "Дерево кохання", який допомагає людям похилого віку отримувати необхідні товари та послуги.

"Стати "Міс Всесвіт Україна" — це не просто про перемогу в конкурсі краси. Представляти Україну — велика честь для мене та можливість для нашої країни ще раз бути почутими. Моя мрія стати "Міс Всесвіт Україна" ґрунтується на прагненні служити своїй країні, підтримувати наших героїв та допомагати людям, яким потрібна підтримка", — відреагувала на перемогу Аліна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини