Головна Новини Суспільство події В Україну насуваються весняні дощі: місцями очікується негода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну насуваються весняні дощі: місцями очікується негода

Україна почне тиждень із дощем та мокрим снігом. Опади очікуються практично всюди

18 березня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:

Україна очікує на мінливу погоду 18 березня, згідно з останніми даними Українського гідрометеорологічного центру. Прогнози вказують на дощову погоду у низці областей, у той час як у Карпатах прогнозується мокрий сніг, що додає різноманітності у погодні умови по всій країні.

В Україну насуваються весняні дощі: місцями очікується негода

Ряд областей України підмочать дощі: прогноз погоди на сьогодні

Опади здебільшого очікуються на заході України, а також у Вінницькій, Житомирській та Київській областях. Цей дощовий фронт принесе із собою прохолоду та вологість, характерні для початку весни.

У Карпатах ситуація дещо відрізнятиметься, де до дощової погоди додасться мокрий сніг. Такі погодні умови можуть спричинити деякі труднощі для мешканців та туристів у регіоні, особливо на дорогах.

Вранці у південних та центральних областях України місцями можливий туман, що може знизити видимість та ускладнити умови на дорогах. Швидкість вітру в більшості регіонів становитиме 5-10 метрів за секунду і дме з південного заходу.

Температурні показники цього дня варіюватимуться від 8 до 13 градусів Цельсія вдень у більшості областей, тоді як нічні температури опустяться до 1... 6 градусів. У Карпатах температура повітря коливатиметься від -1 до 4 градусів за Цельсієм протягом усього дня.

У столиці України, Києві погода буде хмарною з проясненнями. У другій половині дня у місті очікується дощ, який додасть прохолоди повітрі. Вітер у Києві буде південно-західним із швидкістю 5-10 м/с. Вдень температура повітря в столиці підніметься до 10...12 градусів за Цельсієм, а вночі очікується зниження до 3...5 градусів.

Цей прогноз погоди підкреслює мінливість весняної погоди в Україні, нагадуючи про необхідність бути готовим до різних погодних умов. Мешканцям та гостям країни рекомендується стежити за оновленнями прогнозу погоди, щоб адаптувати свої плани та одяг до поточних умов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини