Головна Новини Суспільство події В Україні на вихідних різко зміниться погода: синоптики оновили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні на вихідних різко зміниться погода: синоптики оновили прогноз

Актуальний прогноз погоди на 19 лютого

19 лютого 2022, 09:25 comments1485
Поділіться публікацією:

В суботу, 19 лютого  погода на території нашої країни буде тепла, але з дощами. Опадів не буде  тільки на східних та південних територіях. Про це інформують в Гідрометцентрі.

 В Україні на вихідних різко зміниться погода: синоптики оновили прогноз

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 В західних регіонах нашої країни буде йти дощ, температура в цей вихідний день становитиме денної пори  + 6  + 9 градусів, вночі від -1 до + 3 градусів.

В північних регіонах України  також не обійдеться без опадів, стовпчик термометра вдень плюсуватиме: від +5 до + 8 градусів, вночі від -2 до + 1 градуса.

В  центральних регіонах також дощитиме, вдень прогнозується плюсова температура: від +5 до + 9 градусів, вночі від -2 до + 1 градуса.

В східних регіонах обійдеться без дощу, удень прогнозується так само плюсова температура :від +6 до +8 градусів, уночі від 0 до -3 градусів.

 В південних регіонах в цей вихідний день синоптики центру дощі не прогнозують. Вдень стовпчик термометра плюсуватиме: від +8 до +11, вночі стане холодніше, від -2 до +1 градуса.

В місті Києві суботнього дня так само потеплішає, буде йти дощ, вдень температура повітря становитиме від + 6 до +8 градусів, вночі від -1 до +1 градуса. Вітер південно-західний, 7-12 метрів на секунду.

Але вже в неділю синоптики обіцяють суху та сонячну погоду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик озвучив прогноз на кожен місяцьПочаток весни нагадуватиме про зиму. Часом у нічний час ще можливі заморозки. Але вже з середини першої декади місяця температура почне підвищуватись, хоч і очікується вітер. У перші десять днів березня синоптик прогнозує температурну гойдалку від "мінусу" до "плюсу" вдень. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини