Головна Новини Суспільство події В Україні на мешканців багатоповерхівок чекають зміни: що необхідно зробити до 1 березня 2022 року
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні на мешканців багатоповерхівок чекають зміни: що необхідно зробити до 1 березня 2022 року

Органи місцевої влади мають провести конкурс для призначення управителів у всіх багатоквартирних будинках

22 лютого 2022, 12:46 comments1223
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні з початком весни на мешканців багатоквартирних будинків очікують зміни. Про це пише видання ТСН.

В Україні на мешканців багатоповерхівок чекають зміни: що необхідно зробити до 1 березня 2022 року

Нові правила для мешканців багатоповерхівок

Верховною Радою України було прийнято у першому читанні законопроект №6103 про внесення змін до Закону "Про житлово-комунальні послуги".

Згідно з цим документом органи місцевої влади мають провести конкурс для призначення управителів у всіх багатоквартирних будинках України. Кінцевою датою для проведення конкурсів є перший день весни (1 березня 2022 року).

Довідково: в Україні з 2015 року жителі багатоквартирних будинків можуть самостійно вибрати форму правління будинком, створюючи ОСББ. Однак до появи цього законопроєкту закон не обмежував час, який дається для ухвалення такого рішення.

Сайт "Коментарі" писав, що розвідка Сполучених Штатів Америки озвучила нові цілі Путіна в Україні. Зазначається, що метою Російської Федерації може бути захоплення низки українських міст. Читайте про це у нашому матеріалі.

Читайте також на нашому сайті, що Макаревич відреагував на визнання Російською Федерацією "Л/ДНР". Музикант також висловив свої побоювання щодо обстрілу на Донбасі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати Америки не запровадять санкції проти Росії та збережуть дипломатію. Російські війська на українському Донбасі не спричинять ширших санкцій, зазначив американський чиновник. Білий дім повідомив, що завадить інвестиціям у сепаратистські регіони. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини