Головна Новини Суспільство події В Україні можуть знову закрити школи та садочки: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть знову закрити школи та садочки: названа причина

Закриття шкіл в Україні пов'язане з погодними умовами

17 лютого 2021, 08:45 comments1105
Поділіться публікацією:

Невдовзі школи України та зокрема столиці знову можуть закритися. Про це повідомила директор Департаменту освіти і науки Києва Олена Фіданян на особистій Фейсбук-сторінці.

В Україні можуть знову закрити школи та садочки: названа причина

Робота шкіл та садочків: в Україні можуть закрити навчальні заклади. Фото: 24 канал

Вимушені канікули пов'язані з погодними умовами на території країни. Відтак в Україні днями очікуються сильні морози, які сягатимуть 25 градусів.

За словами Олени Фіданян, вихованців дитячих садків не виводять на прогулянки вже за температури -16 градусів.

Раніше для шкіл були різні нормативи. Старші учні відправлялися додому при -24 градусів, менші — за -20 градусів. Проте зараз цей норматив скасували.

Окрім того, директор заявила, що керівництво закладів освіти має право самостійно приймати рішення про тимчасове призупинення навчання учнів.

Нагадаємо, що деякі учні та вихованці дитсадочків у зв'язку з погодними умовами були змушені сидіти вдома до цього понеділка — 15 лютого.

Раніше повідомлялося, що в Україні дещо зміняться правила зарахування дітей в заклади дошкільної освіти. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційному сайті МОН України. Відтак влада додала кілька категорій дітей, які мають право на першочергове зарахування. Які це категорії дітей, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментар" розповідав, що за даними досліджень, діти, що хворіють на коронавірусну інфекцію безсимптомно, виділяють вірус дуже довго і близько місяця небезпечні для оточення. За першої хвилі дітки були безсимптомні, але у них термін виділення цього вірусу був короткочасним. Які тенденції хвороби зараз, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини