Головна Новини Суспільство події В Україні можуть робити вакцину від коронавірусу й "Динамо" проти "Барселони": головні події ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть робити вакцину від коронавірусу й "Динамо" проти "Барселони": головні події ночі

Іноземну вакцину проти коронавірусу хочуть виробляти на українських підприємствах

5 листопада 2020, 08:12
Поділіться публікацією:

Вакцина проти коронавірусу

В Україні можуть робити вакцину від коронавірусу й "Динамо" проти "Барселони": головні події ночі

Вакцина від коронавірусу. Фото: Газета.Ру

Україна вже найближчим часом може приєднатися до виробництва протикоронавірусної вакцини. Про це написав міністр охорони здоров'я Максим Степанов на своїй сторінці в Facebook після зустрічі з британським послом Меліндою Сіммонс. На  українських підприємствах можуть виробляти препарат, який зараз розробляє приватна компанія спільно з Оксфордським університетом. Причому, запустити виробництво можуть вже найближчим часом. Відповідно, зазначив міністр, Україна зможе отримати вакцину поміж перших.

Вибори президента в США

Дональд Трамп звернувся до суду. Чинний президент і кандидат від Республіканської партії впевнений, що вибори в Штаті Джорджія проходять нечесно. За даними Associated Press, там різниця між Дональдом Трампом і Джо Байденом всього у 25 тисяч голосів. Поки що попереду чинний президент. Однак тут ще не порахували близько 2 відсотків голосів, тому ситуація ще може змінитися. Напередодні виборчий штаб Трапа звернувся до суду і вимагає призупинити підрахунок голосів в Джорджії. Штаб звинувачує працівників виборчих комісій від демократів в тому, що ті приховують від спостерігачів процес підрахунку голосів.

Ситуація на світових біржах

На тлі підрахунку голосів на виборах президента США світові біржі показують зростання. Так, зокрема, дорожчати почала нафту. Торги 4 листопада закрилися з позитивною динамікою. Барель марки Brent подорожчав до 41,19 долара (2,74%). Якщо порівняти з показниками 2 листопада, то ціна еталонної марки виросла на 13,5%. Щоправда, вже сьогодні, 5 листопада, торги в Азії відкрилися незначним падінням вартості нафти. Після триденного зростання ціна знизилася на 1,65% і становить 40,5 доларів за барель марки Brent.

Поразка "Динамо"

Київське "Динамо" не змогло обіграти "Барселону" в груповому етапі Ліги чемпіонів. Гра завершилася з рахунком 2:1 не на користь киян. І все ж вони впевнені, що програли гідно, розповіли футболісти клубу в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2".

"Ми могли б використовувати ще один момент і тоді б, можливо, забрали ще одне очко. Але сталося так, як сталося. Командою я цілком задоволений. Ми грали один за одного і відпрацьовували кожен момент разом", — сказав капітан "Динамо" Віктор Циганков. Гравці відзначили, що вийшли на поле проти дуже сильної команди, але при цьому зіграли на гідному рівні.

Раніше "Коментарі" розповідали, який прогноз зробили на четвер, 5 листопада, синоптики та астрологи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини