Головна Новини Суспільство події В Україні хочуть заборонити вишки 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні хочуть заборонити вишки 5G

Петиція з вимогою заборонити розміщення вишок 5G в Україні зібрала потрібну кількість підписів

6 липня 2020, 16:51 comments1038
Поділіться публікацією:

Електронна петиція з вимогою заборонити установку та експлуатацію вишок 5G в Україні станом на 16.00 понеділка, шостого липня, зібрала 25 500 голосів з необхідних 25 тисяч. Ця інформація опублікована на сайті президента.

В Україні хочуть заборонити вишки 5G

Автор петиції Юліана Гордей звертається до керівництва країни з вимогою "не вводити 5G в нашій країні, поки клінічно не буде доведено, що це безпечно".

Нагадаємо, інформація про нібито зв'язку між 5G і спалахом коронавіруса Covid-19 призвела до знищення 20 веж стільникового зв'язку у Англії. Конспірологічні теорії, вкидання, фейки можуть стати приводом для неприємних ситуацій і в Україні, особливо, коли суспільство "закипає". Експерти розповіли виданню "Коментарі", хто в цьому зацікавлений і як цьому протистояти.

Раніше научное співтовариство засудило міфи і теорії змови про можливість передачі коронавіруса через 5G і придушення людського імунітету з допомогою нової технології безпровідного мобільного інтернету. Вчені назвали ці ідеї міфами і "повним сміттям", тому що навіть з точки зору науки це біологічно неможливо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини