Головна Новини Суспільство події В Україні цілодобово перевірятимуть вантажний транспорт на дорогах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні цілодобово перевірятимуть вантажний транспорт на дорогах

Стало відомо, навіщо уряд погодив такі заходи габаритно-вагового контролю

7 вересня 2020, 12:49 comments1105
Поділіться публікацією:

В Україні введений цілодобовий ваговий контроль транспортних засобів на дорогах. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді, нардеп Василь Мокан.

В Україні цілодобово перевірятимуть вантажний транспорт на дорогах

Так, сьогодні, 7 вересня, під час позачергового засідання Кабмін ухвалив проєкт розпорядження "Про заходи з недопущення руйнування автомобільних доріг". Як пояснив Мокан, документ передбачає запровадження цілодобового вагового контролю транспортних засобів. Заходи здійснюватимуть Укртрансбезпека разом з Національною поліцією, СБУ, ДФС, Укравтодором та місцевими органами виконавчої влади.

Крім того, йдеться у повідомленні, планується закупити відповідне обладнання, а також провести ремонт наявних спеціально облаштованих місць здійснення габаритно-вагового контролю.

Раніше стало відомо, в яких областях України найчастіше порушують габаритно-ваговий контроль на дорогах.

Також повідомлялося, що в Україні після скандального звернення президента Володимира Зеленського до водіїв-"засранців" посилили перевірку габаритно-вагових норм. Експерти оцінили масштаби перевантаження на українських дорогах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини