Головна Новини Суспільство події В Україні чекають з візитом кандидатів у президенти США: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні чекають з візитом кандидатів у президенти США: подробиці

На думку української влади, візит американських політиків допоможе громадянам США сформувати свою позицію щодо України, побачивши все на власні очі

30 вересня 2023, 09:07
Поділіться публікацією:

Українська влада запропонувала кандидатам у президенти США відвідати Київ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час зустрічі з представниками мас-медіа розповів голова Офісу президента Андрій Єрмак.

В Україні чекають з візитом кандидатів у президенти США: подробиці

Україна – США. Фото: з відкритих джерел

"Ми постійно тримаємо контакт з обома партіями Конгресу. І цей контакт триває протягом усього часу. Більше того, ми запросили всіх кандидатів в Україну, щоб їхня позиція щодо України була сформована після того, як вони все на власні очі побачать", — зазначив Єрмак.

За його словами, в Україну вже приїжджали колишній губернатор американського штату Нью-Джерсі Кріс Крісті та колишній віце-президент США Майк Пенс, які братимуть участь у президентських виборах США.

Андрій Єрмак упевнений, що підтримка України є пріоритетом прислів'я США, оскільки американці підтримують українців, а суспільство формує позицію того чи іншого політика, який намагається отримати владу в країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США, де розкол у Конгресі щодо бюджету ставить під загрозу допомогу Україні, внутрішньополітична ситуація продовжує розпалюватися. Так одіозний 45-й президент Дональд Трамп, який мріє знову повернутися на цю посаду і обкладений кримінальними справами, заявив, що колишній керівник об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі "заслуговує на страту". Мовляв, він проводив потаємні переговори з Китаєм. У свою чергу чинний президент США Джо Байден виступив із жорсткими попередженнями про погрози для демократії Штатів. При цьому згадав про екстремістські сили в лавах Республіканської партії, які підтримує Трамп. Про що говорить таке напруження пристрастей? Як ситуація може розвиватись далі? Які ризики для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини