Головна Новини Суспільство події В Україні банкнота в 5 гривень продається за 30 тисяч: в чому її цінність
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні банкнота в 5 гривень продається за 30 тисяч: в чому її цінність

Банкнота має унікальний номер

29 вересня 2021, 18:34 comments3041
Поділіться публікацією:

Житель нашої країни продає національну грошову асигнацію номіналом в 5 гривень. І пропонує торг при стартовій ціні – 30 тисяч гривень. Великі гроші він хоче отримати, пропонуючи українським колекціонерам банкноту, у якої особливий номер: ПЄ1111111.

В Україні банкнота в 5 гривень продається за 30 тисяч: в чому її цінність

Банкноту в 5 гривень продають за 30 тисяч (фото з відкритих джерел)

Оголошення розміщене на відповідному сайті iZi, де все купують, пропонують та продають. 

 В тексті зазначено, що банкнота не рвана, видно, що гроші постійно були в обігу. Асигнація переходила з рук в руки, тому потерта, стан не ідеальний.

Важливо, що такі грошові знаки з особливими номерами, можна реалізувати набагато дорожче, ніж вони того вартують. Але колекціонери вимагають у власників, щоб асигнації були в гарному стані, ніби тільки з друку. Зокрема, їх цікавлять грошові знаки з малими серійними номерами. Як, от 0000999 або інші звучні цифри.

В Україні банкнота в 5 гривень продається за 30 тисяч: в чому її цінність - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як виглядають 5 копійок, які можна продати за кілька тисяч.Існують різні варіанти дорогих 5 копійок, вартість яких залежить від року випуску, а також деяких особливостей. Це можуть бути відмінності у формі і розташуванні ягід на монеті, накресленні цифр, елементах тризуба та інші.5 копійок 1992 року — повсякденна монета. За даними джерела, є кілька різновидів таких монет, серед яких зустрічаються і рідкісні, вартість яких коливається в межах 4000-6000 гривень. Така монета має гурт із великою насічкою, одиницю з хвостиком, середній зуб тризубця гострий із потовщенням та інші прикметні елементи. 5 копійок 1994 року є досить рідкісною монетою. Відомо кілька різновидів, які виконані із магнітної сталі, алюмінію, міді, латуні або срібла. За даними порталу Monety, налічується всього приблизно 300 примірників такої монети.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини