Головна Новини Суспільство події В ОРДЛО приховано стягують гаубиці та артустановки – розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОРДЛО приховано стягують гаубиці та артустановки – розвідка

Окупанти проводять інтенсивні тренування мінометних та артилерійських розрахунків з підготовки до вогневого ураження цілей

16 липня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Окупаційні війська в окремих районах  на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей приховано розміщають самохідні артилерійські установки та 122-мм гаубиці. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

В ОРДЛО приховано стягують гаубиці та артустановки – розвідка

Окупанти в Донбасі (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що таким чином окупанти грубо порушують домовленості про його відведення з передової.

 За інформацією розвідки, найманці проводять активні тренування артилерійських та мінометних розрахунків з підготовки до нанесення вогню по позиціях підрозділів Об'єднаних сил.

 Окрім цього, окупанти продовжують тримати на передовій чималу кількість снайперських розрахунків.

У відомстві також зазначають, що  навчають та готують снайперів з угруповання окупаційних військ, кадрові військовослужбовці військових частин спеціального призначення збройних сил РФ.

Відомо, що у липні ситуація на Донбасі значно загострилася.  Українська сторона СЦКК 7 липня заявила про ймовірну підготовку окупантів до бойових дій.

14 липня від ворожого вогню загинув 19-річний танкіст. А 15 липня в зоні військових дій найманці поранили трьох українських військових. Від обстрілів окупантів також страждають місцеві жителі Донбасу та Луганщини.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що скільки людей стали жертвами в результаті війни на Донбасі. Згідно з підрахунками Управління Верховного комісара ООН з прав людини, загальна кількість жертв в результаті конфлікту на сході нашої країни становить 42,500 — 45,500 тисячі осіб.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини