Головна Новини Суспільство події В ОПЗЖ прокоментували напад на Волошина: Зеленський повинен піти у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОПЗЖ прокоментували напад на Волошина: Зеленський повинен піти у відставку

Народного депутата з "Опозиційної платформи - За життя" Олега Волошина облили зеленкою біля входу в Верховну Раду

21 липня 2020, 15:08 comments1490
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський та його команда повинні негайно подати у відставку, заявили в прес-службі ОПЗЖ. Так прокоментували напад на народного депутата Олега Волошина, а також погрози на його адресу і його помічниці. В "Опозиційній платформі – За життя" вважають, що дана ситуація показала нездатність чинної влади забезпечити конституційний правопорядок.

В ОПЗЖ прокоментували напад на Волошина: Зеленський повинен піти у відставку

Фото: zagittya.com.ua

Народного депутата Олега Волошина облили зеленкою перед Верховною Радою України. Йому і його помічниці відкрито погрожували в присутності співробітників поліції, заявили в партії.

"Коли подібні події відбуваються в центрі Києва, перед будівлею Верховної Ради України, при працівниках правоохоронних органів, можна зробити тільки один висновок: насильство, яке плекала і підтримувала влада Порошенка і яке цілком влаштовує команду Зеленського, відчуває себе абсолютно вільно. Спираючись на підтримку своїх заокеанських господарів, усвідомлюючи свою безкарність, націонал-радикали йдуть на все більш цинічні і демонстративні акції", – переконані в політсилі.

Цей напад, вважають в ОПЗЖ, – помста Олегу Волошину за його принципову позицію в питаннях боротьби проти зовнішнього управління Україною, а також за відновлення суверенітету і незалежності країни.

У партії "Опозиційна платформа – За життя" заявили, що ця ситуація продемонструвала одне — чинна влада не здатна захистити ні пересічних громадян, ні осіб, що виконують функції держави.

"Опозиційна платформа – За життя" вимагає, щоб Зеленський і його команда, які потурають націонал-радикалам, подали у відставку", – заявили в партії.

Раніше "Коментарі" також розповідали про напад на депутата зі "Слуги народу" в Рівненській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини