Головна Новини Суспільство події В ОП відреагували на заклики політиків «зберегти обличчя» Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП відреагували на заклики політиків «зберегти обличчя» Росії

У Європі не всі готові воювати до переможного кінця із Росією

16 травня 2022, 17:18
Поділіться публікацією:

Україна на сьогоднішній день не має варіантів, як завершити війну зі "збереженням особи" Росії. Така можливість виявилася втраченою після того, як усьому світу стали відомі факти звірячих злочинів російських військових у Бучі та Маріуполі. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

В ОП відреагували на заклики політиків «зберегти обличчя» Росії

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, що від деяких західних політиків надходять сигнали, що війну з Росією можна завершити, надавши країні-агресору можливість зберегти особу.       

Таку заяву Подоляк зробив у відповідь на матеріал у журналі Politico, де нібито частина політиків хоче, щоб можна було завершити військовий конфлікт з Росією, провівши мирні переговори і підписавши мирну угоду.

Михайло Подоляк висловив думку, що йому особисто незрозуміла логіка деяких європейських політиків, які вважають за можливе дати можливість Росії зберегти і при цьому вони розуміють усі ті злочини, які Кремль уже вчинили в Україні.

За словами радника голови Офісу президента, якщо ті політики так прагнуть підписати мир із Росією, то нехай тоді поступаються Москві своїми територіями, а виборці роблять висновки з таких дій.

Зазначимо, сьогодні в Politico було опубліковано статтю під назвою "Лідери Європи втрачають ключ до України". У ній йдеться про те, що світові лідери закликають Україну на мирні переговори з Кремлем.                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі розповіли, чому Україна в НАТО – це загроза, а Швеція та Фінляндія – ні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини