Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли, завдяки чому РФ доводиться зважати на позицію України на переговорах
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли, завдяки чому РФ доводиться зважати на позицію України на переговорах

Українська армія допомагає українським переговорникам вести переговори із сильної позиції

8 квітня 2022, 08:10
Поділіться публікацією:

Успішні оборонні дії української армії на чолі з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним дають можливість Україні вести переговори з російською делегацією з сильної позиції, переконливо доводячи своє бачення і вимагаючи конкретних гарантій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

В ОП розповіли, завдяки чому РФ доводиться зважати на позицію України на переговорах

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, навіть 100 російських генералів не вартують Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Адже завдяки його тактиці та професійній роботі ЗСУ по захисту України офіційна делегація на переговорах з Росією завжди має сильну сторону та максимально комфортні умови на переговорах, враховуючи, звичайно ж, ті трагедії, які переживає наша країна щодня, адже має втрати у війні проти країни -агресора. Саме завдяки українським захисникам українські переговірники мають можливість виступати з пропозиціями про певні формули, вимагати імплементації.

При цьому Михайло Подоляк зазначив, що сьогодні він не може назвати терміни, коли може відбутися наступний раунд переговорів з РФ, особливо з огляду на той факт, що інтенсивність обстрілів з боку ворога зростає, посилюється ескалація.

За словами радника голови ОП, українцям треба відходити, щоб щось прогнозувати, адже під час війни прогнози робити не можна. Тому всі розмови про те, що за кілька тижнів щось закінчиться або через день щось буде під нашим контролем – неправильно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський пояснив, чому Росія теж має намір закінчити війну якнайшвидше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини