Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука

Михайло Подоляк вважає, що Кремлю не цікавим є обмін Віктора Медведчука

29 квітня 2022, 09:55 comments2459
Поділіться публікацією:

Росія навіть не бажає обговорювати два питання, з якими виступає Київ. Перше питання – це спецпереговори у Маріуполі для безпечного виходу людей із "Азовсталі". Друге питання, яке не цікаве Росії – це обмін кума Путіна Віктора Медведчука на українських бійців. Як передає портал "Коментарі", про це розповів в інтерв'ю Радіо Свобода радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

В ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, що Україна не опускає руки і досі сподівається, що вдасться вийти на якісь домовленості, щоб забрати наших людей із промзони Маріуполя. Йдеться не лише про цивільні, а й про військових.

Михайло Подоляк вважає, що Росія має одну мету – повністю стерти Маріуполь з лиця землі. Москва відмовляється йти на будь-які переговори, тому що репутаційно вона від цього лише втратить, адже перемог на полі бою у РФ, як і раніше, немає. Тож ігнорує пропозицію України. Виходячи з того, що відбувається в Маріуполі та інших містах, куди вторглися росіяни, їм все одно – убити тисячу цивільних чи десять тисяч.

Подоляк зазначив, що російське керівництво не дуже цікавить і доля Медведчука, якого всі ці роки Москва представляла мало не як свого представника, дуже важливу людину, а тепер з'ясовується, що він кремлівській верхівці зовсім не потрібен і, якщо дивитися на ті речі , Які відбуваються, то Росії важливіше повністю знищити Маріуполь, ніж забрати Медведчука.

Михайло Подоляк підсумував, тому треба констатувати – Медведчук сьогодні не та людина, за яку Росія готова віддати наших хлопців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко анонсував розширення Союзної держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини