В ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють Харків

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російські окупанти обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню.

Російські окупаційні війська обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню. Сьогодні Харків став своєрідним Сталінградом 21 сторіччя. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час спілкування з журналістами розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Радник голови ОП зазначив, що Харків для російських окупантів є ключовим містом, яке вони хочуть взяти під свій контроль. Тому вже котрий день поспіль намагаються застосовувати як важку артилерію, так і авіацію. У місті постійно чути звуки сирени та вибухи.

За словами Арестовича, тим не менш, і захисники міста, і тероборона відважно відбивають атаки противника, що, у свою чергу, виведить з себе окупантів і ті в сказі відкривають вогонь мирному населенню.

"Харків – це Сталінград 21 століття, як це вся Україна", – наголосив Олексій Арестович.

Він також додав, що противник зазнає дуже великих втрат, намагаючись окупувати місто.

Читайте також на порталі "Коментарі – сьомий день в Україні тривають жорстокі бої за Харків. Окупаційні війська атакують житлові квартали, намагаючись посіяти паніку серед населення.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що до Мінська привезли президента-втікача Януковича. За інформацією розвідки, Янукович може використовувати російські спецслужби для спецоперації проти України. У Білорусі знову можуть заявити, що він легітимний президент України. Ще один сценарій у тому, що Янукович запише відеозвернення до українців, у якому закликає співвітчизників скласти зброю.