Головна Новини Суспільство події В ОП розкрили деталі: чим викликаний раптовий візит Джонсона до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розкрили деталі: чим викликаний раптовий візит Джонсона до Києва

Джонсон прибув до України з неоголошеним візитом

17 червня 2022, 18:23 comments3640
Поділіться публікацією:

Одразу після візиту в Україну лідерів Євросоюзу Макрона, Шольца, Драгі, а також президента Румунії Клауса Йоханніса сьогодні з неоголошеним візитом до Києва завітав прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Як передає портал "Коментарі", про цей візит раніше не повідомлялося. Про приїзд Джонсона в Україну спочатку повідомив канал Sky News, а пізніше підтвердив цю інформацію і сам президент Володимир Зеленський.

В ОП розкрили деталі: чим викликаний раптовий візит Джонсона до Києва

Володимир Зеленський і Борис Джонсон. Фото - сайт Офісу президента України

Президент у себе в Телеграм зазначив, що візит Джонсона ще раз підтверджує, що підтримка Великої Британії тверда та рішуча, і тому він дуже радий бачити великого друга України Бориса Джонсона в Україні. Сам президент не став повідомляти про те, чим викликаний раптовий візит прем'єр-міністра Великобританії, але пізніше глава Офісу президента Андрій Єрмак у Телеграм повідомив про те, що Джонсон прилетів до Києва для того, щоб обговорити дуже важливі питання, зокрема, питання постачання. Україні важкої зброї та систем ППО, також важливим було питання підтримки економіки України та збільшення санкцій проти Росії. Окремо сторони обговорили гарантії безпеки України.

Пізніше президент України Володимир Зеленський зазначив, що у нього з Борисом Джонсоном один погляд щодо того, як далі рухатися Україні, щоб перемогти у війні за незалежність.                                                                                                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори України та РФ: Сергій Лавров заявив, що Москву влаштовувала переговорна позиція Києва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/756
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини