Головна Новини Суспільство події В ОП просять партнерів зробити чотири кроки, щоб допомогти перемогти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП просять партнерів зробити чотири кроки, щоб допомогти перемогти Росію

Радник голови ОП зазначив, що партнери можуть докорінно змінити перебіг бойових дій

23 березня 2022, 13:47
Поділіться публікацією:

Якщо західні партнери України мають політичну волю, вони можуть змінити хід війни в Україні. Для цього союзникам України потрібно зробити лише чотири кроки. Як передає видання "Коментарі", про це у Twitter написав радник голови Офісу президента, член української делегації на переговорах з РФ Михайло Подоляк.

В ОП просять партнерів зробити чотири кроки, щоб допомогти перемогти Росію

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП зазначив, що західні партнери мають відмінну можливість, як позбутися страшних снів, в яких вони можуть бачити очі мертвих українських дітей і відчувати присмак гару з Маріуполя. Для цього потрібно наважитися зробити лише чотири кроки. Перший крок – нове ППО, якщо немає можливості закрити небо. Другий крок – крилаті ракети/боєприпаси для важких реактивних систем. Третій крок – тверде нафтове ембарго. Четвертий крок – заборона російським кораблям заходити до портів.

Раніше Михайло Подоляк уже заявляв про те, що на Заході далеко не всі усвідомили, що Росія веде війну в Україні не за території, вона як варвар напала на Україну і український народ змушений відбиватися від цієї агресії. Ця агресія не лише проти України, а й проти всього цивілізованого західного світу та його цінностей.

Також читайте на порталі "Коментарі" — після провалу путінського бліцкригу – за 3 дні окупувати Україну у Кремлі озвучили нові плани взяття України під свій контроль. Наразі Путін орієнтується на терміни від 21 квітня до 7 травня. Начебто такі завдання Путін озвучив під час відеонаради із керівниками військових спецслужб. Про це у соцмережі розповів радник голови МВС Антон Геращенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини