Головна Новини Суспільство події В окупованому Херсоні «гостя» із Держдуми: яка мета візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Херсоні «гостя» із Держдуми: яка мета візиту

Віце-спікер Держдуми приїхала до Херсона допомагати колаборантам

14 травня 2022, 09:14 comments1157
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупований Херсон приїхала віце-спікер Держдуми Росії Ганна Кузнєцова. Нібито вона прибула для того, щоби зібрати соціальні запити місцевого населення. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "РІА Новини".

В окупованому Херсоні «гостя» із Держдуми: яка мета візиту

Анна Кузнєцова. Фото: з відкритих джерел

Чиновниця спробувала пояснити, що мета її візиту не є політичною, а гуманітарною, щоб спробувати розібратися в тих проблемах, які виникли в Херсоні і спробувати їх вирішити.

Ганна Кузнєцова зазначила, що вона приїхала, щоб отримати від жителів Херсона зворотний зв'язок, дізнатися, які мають першочергові запити, щоб надати їм потім соціальну підтримку.

Кузнєцова зустрілася з колаборантом, якого окупанти призначили головою Херсонської області Володимиром Сальдо. Також представниця Держдуми побувала в обласній дитячій лікарні та обласному будинку малюка.       

Зазначимо, раніше у російських пропагандистських ЗМІ почала поширюватися теза про те, що незабаром у регіоні може бути проведений "референдум" про те, щоб приєднати окуповану українську територію до Росії. Спікери Кремля намагалися утримуватися від прямих коментарів щодо цього, стверджуючи лише, що такий сценарій може бути можливим. Але через деякий час, схоже, від такої ідеї відмовилися. Самі колаборанти почали заявляти, що про проведення референдуму поки що не йдеться. Хоч і не відмовлялися від своєї початкової позиції про те, що назад в Україну повернення Херсона неможливе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив про нові деокуповані населені пункти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини