Головна Новини Суспільство події В ОБСЄ повідомили, що вперше не зафіксували порушень на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОБСЄ повідомили, що вперше не зафіксували порушень на Донбасі

Бойовики вперше не порушили «режим тиші»

6 серпня 2020, 23:57
Поділіться публікацією:

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ вперше повідомила про те, що протягом доби на Донбасі не було зафіксовано обстрілів. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, передає "РБК-Україна".

В ОБСЄ повідомили, що вперше не зафіксували порушень на Донбасі

У повідомленні зазначено, що режим припинення вогню протягом останньої доби не порушувався. Такі дані СММ ОБСЄ отримала вперше з того часу, коли почала систематичний збір даних. Разом з тим протягом попередньої доби Місія зафіксувала три випадки порушення режиму тиші в Донецькій області й два — в Луганській області.

Крім того, у звітах СММ ОБСЄ зафіксувала 251 порушення режиму припинення вогню з моменту вступу в силу останнього перемир'я.

Нагадаємо, рівно тиждень тому, 27 липня, на Донбасі мало настати всеосяжне припинення вогню. Повинно було, але не наступило. Втім, кількість обстрілів значно знизилася, а бойових втрат в рядах захисників України за сім днів не було. І все ж — є багато питань: як до цього перемир'я, так і глобально — до переговорів, що стосуються світу. Видання "Коментарі" проаналізувало ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини