Головна Новини Суспільство події У Миколаєві пролунав вибух: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві пролунав вибух: що відомо

Мешканці Миколаєва почули сильний вибух

сьогодні, 11:59
Поділіться публікацією:

Сьогодні о 11.45 в Миколаєві прогримів вибух. Про це повідомив міський голова міста. Повітряні сили Збройних сил України (ЗСУ) закликали населення не залишати укриттів, наголошуючи на необхідності зберігати пильність. 

У Миколаєві пролунав вибух: що відомо

У Миколаєві пролунав сильний вибух

За інформацією кореспондентів Суспільного, у деяких районах Миколаєва після вибуху зникло електропостачання. Жителі повідомляють про перебої зі світлом. Наразі невідомо, чи відновиться електропостачання в найближчий час, проте комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у своїй заяві закликав мешканців до спокою, додавши іронічний коментар на тлі вибухів.

"В день ментального здоров'я, як і завжди: головне це спокій :) Все попередньо норм". 

Повітряні сили ЗСУ підтвердили, що перед вибухом була зафіксована швидкісна ціль, яка рухалася в напрямку Миколаєва з боку Криму. З огляду на це, місто оголосило повітряну тривогу, закликаючи мешканців залишатися в укриттях до закінчення небезпеки. 

Рекомендації для жителів Миколаєва

При оголошенні сигналу повітряної тривоги важливо дотримуватися таких рекомендацій:

  1. Негайно переміститися до найближчого укриття або захищеного місця. Підвали, спеціальні бомбосховища або внутрішні кімнати без вікон є найбезпечнішими місцями.

  2. Не залишайте безпечне місце до офіційного оголошення про завершення небезпеки. Навіть після закінчення вибухів залишайтеся в укритті, поки не отримаєте підтвердження про відсутність загрози.

  3. Слідкуйте за офіційними каналами інформації. Використовуйте надійні джерела, такі як офіційні повідомлення в соціальних мережах, радіо та телебачення, щоб отримувати найактуальнішу інформацію про події.

  4. Уникайте поширення неперевірених даних. Поширення чуток або фейкових новин може призвести до паніки серед населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини