Головна Новини Суспільство події В Маріуполі починають евакуацію населення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Маріуполі починають евакуацію населення

В Маріуполі проводять евакуацію цивільного населення

6 березня 2022, 10:49
Поділіться публікацією:

В Маріуполі 6 березня з 12:00 розпочинається евакуація мирного населення. Про це повідомляє Координаційний центр під управлінням керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

В Маріуполі починають евакуацію населення

Евакуацію населення проводитимуть у Маріуполі, фото обстрілів у містах України у Facebook

"З 10:00 до 21:00 буде встановлено режим тиші. З 12:00 розпочнеться евакуація мирного населення. В якості гуманітарного "зеленого" коридору обрано маршрут Маріуполь – Портовське – Мангуш – (в об'їзд Микільського) Республіка – Розівка ​​– Більмак – Пологи – Оріхів – Запоріжжя", — йдеться в повідомленні.

Евакуація населення проводитиметься з трьох локацій муніципальними автобусами: СК "Іллічівець" (пр. Нахімова, 53) Драматичний театр (Театральна площа, 1) Кальміуська районна адміністрація — (пр. Металургів, 193). По маршруту гуманітарного коридору можуть їхати з міста громадяни на особистому транспорті. Для цього треба рухатися в колоні муніципального транспорту лише за автобусами. У голові колони з цивільних їхатимуть автомобілі Червоного Хреста, які супроводжуватимуть цивільне населення.

"Всі водії, що виїжджають із міста, мають максимально сприяти евакуації мирного населення – беріть із собою людей, заповнюйте максимально транспорт. Відхилятися від маршруту гуманітарного коридору КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звернувся до світових лідерів із закликом надати нові гарантії того, що "жахливе" вторгнення Росії в Україну не досягне мети. Джонсон виклав план із шести пунктів. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" пропозиції Джонсона, а також висловили думки про те, що ще міг би зробити Захід для якнайшвидшого припинення російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mariupolrada
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини