Головна Новини Суспільство події В "ЛНР" бойовики знову залякують жителів "Правим сектором" — деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В "ЛНР" бойовики знову залякують жителів "Правим сектором" — деталі

Окупанти заявляють, що представники «ПС» нібито готують провокації з боку України

22 березня 2021, 17:39
Поділіться публікацією:

Бойовики так званої "Луганській народної республіки" стверджують, що на Донбас для ускладнення військової ситуації прибули представники "Правого сектора". Такі новини повідомляє "РИА Новости".

В "ЛНР" бойовики знову залякують жителів "Правим сектором" — деталі

Бойовики "ЛНР" знову почали залякувати жителів "Правим сектором". Фото із відкритих джерел

Російське видання посилається на інформацію від представника невизнаної оборонної структури "ЛНР" Якова Осадчого. За словами чиновника з окупованої території, учасники "ПС" були помічені в районі Станиці Луганської ще вчора, 21 березня. Як стверджує Осадчий, дислокуються представники організації в зоні знаходження 80 бригади ЗСУ.

У бойовиків самопроголошеної республіки вважають, що "Правий сектор" відправив на допомогу українській армії відразу дві групи, члени якої нібито мають бойовий досвід. Жителів ОРДЛО залякують тим, що одні представники "ПС" займуться організацією провокацій на лінії розмежування, а другі — вербуватимуть інформаторів, які живуть на окупованих територіях.

Осадчий також стверджує, що бійці "Правого сектора" нібито створили пересувний блокпост неподалік Станиці і займаються перевіркою документів місцевих жителів та їхніх автомобілів.

Варто відзначити, що "Правий сектор" ще з 2015 року є забороненою на території РФ організацією. Жителів "ДНР" і "ЛНР" неодноразово залякували фейковими повідомленнями про нібито звірства членів цієї групи та їх яскравими "радикальними" націоналістичними настроями.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що члени ТКГ зафіксували повторювані провокації на Донбасі з боку російських окупантів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі розповідалося, чому можна зробити висновок, що американський президент Джозеф Байден вирішив зруйнувати урядовий режим Володимира Путіна.

До слова, журналісти також інформували про те, кому в Україні вигідні незаконні поставки різних товарів з тимчасово окупованих територій Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини