Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківській області учасникам боїв на Донбасі роздали землю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській області учасникам боїв на Донбасі роздали землю

Земельні ділянки отримують учасники бойових дій на Донбасі і члени сімей загиблих

4 листопада 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

Держава розраховується з учасниками АТО — на Західній Україні влада роздає земельні ділянки для тих, хто воював на Донбасі. Про це повідомляє урядовий портал.

В Івано-Франківській області учасникам боїв на Донбасі роздали землю

Так, згідно з опублікованою інформацією, в Івано-Франківській області учасники бойових дій отримали у власність 515 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею понад 528 гектарів. Для ведення особистого селянського господарства військовим надано 375 ділянок загальною площею 515 га, для ведення індивідуального садівництва — 140 ділянок загальною площею понад 13 гектарів.

Відзначається, що з моменту, коли влада вирішила роздавати землю, за наданням ділянки на Івано-Франківщині звернулися один тисяча сто дев'яносто сім військових. За результатами розгляду звернень дозволу на володіння землею отримали 1030 учасників бойових дій та членів сімей загиблих воїнів, що склало 86,1% від загальної кількості поданих заяв.

Як повідомляв портал "Коментарі", КСУ відклав питання про ринок землі на невизначений термін. З 2002 року в Україні діє заборона на продаж земель сільгосппризначення. 31 березня цього року ВР розглянула законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини