Головна Новини Суспільство події В Італії натякнули, що Україна має зробити політичний вибір: у Зеленського вже відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії натякнули, що Україна має зробити політичний вибір: у Зеленського вже відповіли

Михайло Подоляк розповів, яким має бути рішення про припинення війни

31 липня 2023, 08:12 comments4563
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив, що визначити кінець війни в Україні може "політичний вибір". Як передає портал "Коментарі", в інтерв'ю газеті Corriere della Sera міністр заявив, що ситуація з війною в Україні зайшла в глухий кут.

В Італії натякнули, що Україна має зробити політичний вибір: у Зеленського вже відповіли

Україна - Італія. Фото: з відкритих джерел

"Український контрнаступ, як деякі з нас і припускали, зіткнувся з кількома труднощами. Російські окопи ускладнюють атаку. Тому це може бути політичний вибір, який визначить кінець конфлікту", — зазначив Гвідо Крозетто.

На таку заяву з'явилася реакція Офісу президента України. Так радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter зазначив, що глава Міноборони Італії має рацію, коли каже, що аналіз подій на лінії фронту говорить про необхідність ухвалення "політичного рішення".

"Це рішення дуже просте та відоме: 1. Рішення про розблокування надання Україні авіації, включно з літаками F-16. 2. Рішення про розблокування передання далекобійних ракет. 3. Рішення про збільшення постачань сучасних систем ПРО та ППО. Усі ці рішення відомі, але головне – їх своєчасність", — заявив Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, що є лише один шлях припинення війни в Україні – вибити загарбників з української території та звільнити всі захоплені землі. Саме вторгнення Росії має зазнати тотального фіаско.

"Будь-який інший "політичний" результат стане крахом системи глобального порядку безпеки та тріумфом кривавих людожерів по всьому світу", — наголосив Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стоїть за розмовами Путіна про переговори – хто може змусити РФ припинити війну. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини