Головна Новини Суспільство події В Індії обрали "Міс Транскоролеву": як вона виглядає і що про неї відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії обрали "Міс Транскоролеву": як вона виглядає і що про неї відомо

Жінка разом з іншими активістами виступає на захист прав ЛГБТ

22 грудня 2020, 19:50
Поділіться публікацією:

В Індії пройшов конкурс краси серед трансгендерних жінок. Він так і називався — "Міс Транскоролева". Переможницею стала Шайне Соні, яка працює стилістом і модельєром. Давайте швидше дізнаємося, чим як живе "Міс Транскоролева".

В Індії обрали "Міс Транскоролеву": як вона виглядає і що про неї відомо

В Індії обрали "Міс Транскоролеву". Фото: obozrevatel

Як повідомляє CNN, Шайне зараз націлена на те, щоб захищати і відстоювати права трансгендерів, яких не люблять і пригнічують на батьківщині переможниці. Наступного року жінка братиме участь в конкурсі під назвою "Міс Міжнародна королева".

Соні народилася хлопчиком, але вже в самому юному віці почала проявляти себе як дівчинка. Родичі злякалися за неї, тому вона постійно перебувала під їхнім тиском і часто чула докори на свою адресу. Близькі до останнього вимагали від неї, щоб вона вела себе як хлопчик, адже стать не вибирають, твердили вони їй.

Тому зовсім не дивно, що в 17 дівчинка втекла з дому і вступила до Національного інституту технології моди. А через деякий час Шайне створила власний бренд одягу, і паралельно цьому вона почала приймати гормони.

В Індії обрали ”Міс Транскоролеву”: як вона виглядає і що про неї відомо - фото 2
В Індії обрали ”Міс Транскоролеву”: як вона виглядає і що про неї відомо - фото 3
В Індії обрали ”Міс Транскоролеву”: як вона виглядає і що про неї відомо - фото 4

Останні кілька років жінка разом з іншими активістами виступає на захист прав ЛГБТ. Також вони вимагають того, щоб в школах почали викладати уроки толерантності.

Варто додати, що конкурс "Міс Транскоролева" вперше провели в Індії в 2017 році. У ньому є всі ті ж атрибути, що і в традиційних конкурсах краси: дефіле, фотосесія, конкурс талантів, яскраві костюми, судді та глядачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Еллен Пейдж з "Людей Ікс" зробила камінг-аут як трансгендерний чоловік. Актриса Еллен Пейдж зробила камінг-аут як трансгендерний чоловік. Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини