Головна Новини Суспільство події В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції

Грошовий приз останнього розіграшу від «Імідж Клубу» поїхав до Чернігівської області

30 березня 2021, 22:07 comments4509
Поділіться публікацією:








Черговим переможцем розіграшу призів від компанії "Імідж клуб" став житель села Носівка Чернігівської області Олександр Висовень. Разом з дружиною Валентиною чоловік брав участь у маркетинговій акції та замовляв товари компанії. Правда, в перемогу подружжя не вірили до останнього.

В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції

Імідж Клуб

Приз сім'я Александа Висовня виграла якраз напередодні Нового року — в ході розіграшу 31 грудня 2020 року. "Імідж Клуб" не став затягувати з врученням призу переможцеві та порадував пенсіонера з дружиною в період новорічно-різдвяних свят. 62-річний Олександр Висовень був збентежений візитом представників компанії, адже раніше з ним подібне не траплялося. За словами чоловіка, в молодості він вигравав в лотереях мізерні суми, але джекпот так і не зірвав. Історія пенсіонера довела: удача може наздогнати кого завгодно в будь-якому віці.

В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції - фото 2
В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції - фото 3
В «Імідж Клубі» розповіли про вручення призу переможцю акції - фото 4

Переможець акції "Імідж Клубу" розповів, що до цього випадку в житті йому щастило двічі: коли він одружився і коли в сім'ї з'явилося двоє синів. На виграні гроші переможець хоче спочатку купити родичам подарунки, а потім подумати про застосування суми, що залишилася.

Олександр і Валентина Висовень не приховують емоції, радіючи грошового призу:


Відзначимо, "Імідж Клуб" понад 10 років працює в каталожній торгівлі в Україні. Компанія пропонує гігієнічні та побутові товари для будинку, оздоровчі препарати та безліч інших товарів. Замовлені товари можна отримати поштою.

"Імідж Клуб" також проводить різні акції для своїх клієнтів. Щокварталу компанія за допомогою лототрону вибирає того, хто отримає значний грошовий приз. Особливою популярністю "Імідж Клуб" користується у людей похилого віку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Надежда

1 липня 2021, 11:57

Как врали так и врут ,правильно пишут, что с помощью лохотрона определяют победителя. Люди не ВЕДИТЕСЬ.Цены завышены в дискотных магазинах.

Днепор Галина Михайловна Логвиненко

24 травня 2021, 12:51

Интересно когда вы уже перестаните над людми издеваться ,звонить говорить что вы уже победитель только слова. Сколько можно выкупать ваши брехню уже просто жах что у нас в Украите еще одна корукцыя вымогатесьство денях у пенсионеров.Меня уже обманывают 6 лет и все я выграла но вы должны купить еще одну посылку якобы голова комисии рекомедует,или депортамет комисии и сумму называют от 500 до 1000 гр. там будут документы на выграш. А там просто реклама серокопии и это постояно. Сколько нужно выкупать этих посылок что бы получить приз.??????? что это за такой маркетин без конечный.Просто лахотрон и когда говоришь потелефону говорят вы нам позвонили и вы заказываете наш товор которы стоить копейки а мы платем 100 раз дороже их товара. Они торговая фирма им можно делать. Так кто победит такую корукцыю у нас в Украине.Как можно таким торговым фирмах быть у нас на Украине. Кто за это ответить???? перед народом за обман.Жду ответа.Логвиненко Галина Михайловна.


Новини