Головна Новини Суспільство події В Генштабі ЗСУ назвали три основні задачі противника на цей час
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі ЗСУ назвали три основні задачі противника на цей час

Збройні сили російської федерації продовжують збройну агресію проти України. Триває підготовка ворога до наступу на сході України

8 квітня 2022, 07:28 comments1800
Поділіться публікацією:

Ворог продовжує кидати всі сили на виконання трьох поставлених цілей: повне захоплення та взяття під контроль Маріуполя, наступ в районі міста Ізюм, прорив оборони сил ООС на Донецькому напрямку. Як інформує портал "Коментарі", про це йдеться в ранковому інформаційному зведенні Генштабу ЗСУ.

В Генштабі ЗСУ назвали три основні задачі противника на цей час

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

В повідомленні зазначається, що ворожі війська також намагаються не дати ЗСУ просуватися вглиб Південнобузького напрямку, звільняючи українські населені пункти від окупації.

Зазначається, що ворог, як і раніше має великі проблеми з живою силою. Для того, щоб доукомплектувати розбиті підрозділи противник проводить агітаційну роботу на території Білорусі, намагаючись залучити білорусів о участі у війни. В Росії це намагаються подати, як участь білоруських "добровольців".

Ті російські підрозділи, які відійшли до Брянської та Курської областей, не відступають вглиб Росії, а продовжують знаходитися на теренах прикордонних областей, відновлюючи боєздатність.

Ворог готується перекидати велику кількість сили та техніки у Харківському напрямку. Саме тому займається відновленням залізничного сполучення з міста Куп’янськ до міст Харків, Ізюм та Сватове. Окупанти продовжують блокаду Харкова. Для того, щоб не дати наблизитися українським захисникам, росіяни використовують мінно-вибухові загородження, на розмінування яких йде досить багато часу.

Окрім безуспішних спроб взяти Маріуполь ворог продовжує чинити спроби взяти міста Попасна та Рубіжне, хоча на російському ТВ про взяття цих міст повідомили ще два тижні тому. Наразі штурмові дії противника успіхів не мали. Загалом, на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито сім атак ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський пояснив, чому Росія теж зацікавлена закінчити війну якнайшвидше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини