У чому російські прикордонники звинуватили Україну

Російські прикордонники звинуватили українських колег у "недружніх" діях

Федеральна служба безпеки Російської Федерації пояснила накопичення державних військ поблизу українських кордонів. Таку інформацію надав керівник місцевої Прикордонної служби Володимир Кулішов, повідомляє РІА.

Військовий стверджує, що нагромадження озброєння та зосередження особового складу збройних сил на украно-російському кордоні покликане забезпечити стабільне виконання своїх завдань прикордонною службою. Також Кулішов, який за сумісництвом є першим заступником ФСБ, не відкидає ескалацію конфлікту між нашими країнами та звинуватив Україну в "недружніх" діях.

"Враховуючи динаміку розвитку обстановки на даному напрямку, а також недружні дії української сторони щодо Російської Федерації, нами вживаються адекватні заходи щодо зміцнення і збільшення щільності охорони державного кордону", - сказав очільник російських прикордонників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які прогнози щодо розвитку військової ситуації на Донбасі вже цього літа роблять українські експерти. У нашому матеріалі ви дізнаєтеся, чому, на думку полковника запасу Олега Жданова, Україна в найближчому майбутньому чекають справжні "гойдалки" із затишшям та ескалацією.

Також на порталі ми розповідали, чому в Росії вважають, що Україна перекидає свою відповідальність за ситуацію в східних регіонах на Кремль. Більше подробиць — у нашій публікації.

Додамо, що "Коментарі" розповідали, які прогнози роблять військові експерти щодо розвитку ситуації на Донбасі цього літа. Чому наближенню миру може не посприяти зустріч Байдена і Путіна, читайте в нашій публікації.

До того ж на сайті ви можете знайти інформацію про яку нібито українську "диверсію" на одному з кримських кінофестивалів повідомляють російські окупанти. Більше деталей — у нашому матеріалі.