Головна Новини Суспільство події У Білорусі затримали ще один літак: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі затримали ще один літак: подробиці

ЗМІ повідомляють про затримання ще одного літака в білоруському аеропорту

24 травня 2021, 16:11 comments1023
Поділіться публікацією:

Білоруські правоохоронці затримали ще один пасажирський літак у столичному аеропорту. Про це повідомляє TUT.by.

У Білорусі затримали ще один літак: подробиці

Аеропорт "Мінськ". Фото: SB.by

Журналісти стверджують, що пасажирів рейсу авіакомпанії Lufthansa, що прямував шляхом Мінськ — Франкфурт, висадили для повторної перевірки речей через повідомлення про теракт.

За офіційною інформацією, літак мав піднятися в небо о 14:20 за київським часом. Наразі працівники Національного аеропорту "Мінськ" зняли цей рейс із розкладу на своєму сайті. 

"Зараз здійснюються процедури з повторного огляду повітряного судна і всього, що на ньому буде перевозитися. Про те, що відбувається, проінформовані усі зацікавлені сторони", — повідомляє прес-служба летовища.

Нагадаємо, 23 травня у Мінську було затримано засновника опозиційного Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича. Він перебував на борту літака Ryanair, що прямував за маршрутом Афіни — Вільнюс. Рейс приземлився в національному аеропорту Мінська після отримання повідомлення про мінування, яке не підтвердилося.

З цього приводу "Коментарі" дізналися в експертів, як розцінювати такі методи затримання неугодних Лукашенку та як можуть розвиватися події далі? Детальнішу інформацію ви можете отримати, переглянувши наш матеріал.

Раніше повідомлялося, що народного депутата Євгена Шевченка виключили з фракції "Слуга народу" через його підтримку білоруського режиму.

До того ж так званий президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко вніс зміни в закони про ЗМІ, якими заборонив місцевій пресі висвітлювати неузгоджені акції протесту в прямому ефірі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ТАто

24 травня 2021, 17:39

Бацька нервничает, ссыт и потому беспредельничает.


Новини