Головна Новини Суспільство події В «Азові» розповіли про подарунок, який не можуть дозволити собі зробити росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Азові» розповіли про подарунок, який не можуть дозволити собі зробити росіянам

З усіх можливих варіантів єдиним прийнятним для бійців "Азова" є - боротися

8 травня 2022, 16:37 comments1468
Поділіться публікацією:

Полон для військових полку "Азов" дорівнює смерті. Тому за жодних обставин здатися російським військовим у полон неприйнятно. Такого великого "подарунку" ворогові ніхто не збирається зробити. Як передає портал "Коментарі", про це заявив офіцер управління розвідки полку "Азов" Ілля Самойленко під час онлайн-брифінгу для ЗМІ.

В «Азові» розповіли про подарунок, який не можуть дозволити собі зробити росіянам

Офіцер управління розвідки полку "Азов" Ілля Самойленко. Фото: з відкритих джерел

Ілля Самойленко зазначив, у тій складній ситуації, яка є на "Азовсталі", у військових полку "Азов" не так багато виходів із ситуації, але вони є. Перший вихід – це відкласти у бік зброю, забитися в кут і сидіти чекати або голодної смерті, або падіння бомби, яка в одну мить обірве життя. Другий вихід — можна намагатися шукати шляхи, як прорватися або просто втекти, намагаючись врятуватися, що буде прирівняно до втечі через боягузтво. До того ж такий варіант – це не тільки великий сором, але й величезний ризик – отримати кулю за такої втечі. Третій вихід із ситуації – скласти зброю та просто здатися окупантам.

Ну, і нарешті, четвертим виходом із ситуації Ілля Самойленко називає опір противнику. Це той варіант, який може не тільки гарантувати вам життя, але й не дасть вам потім все життя жити в соромі і ганьбі або померти в соромі.

За словами Іллі Самойленка, можна згадати приклад того ж таки Дана Звоніка, який у 20-х числах потрапив у полон до росіян. Його знущально задушили, а фото згодом відправили матері. Це ще раз підтверджує, що вижити у російському полоні бійці "Азова" не мають жодних шансів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – продовжуючи обстріл України Путін привітав український народ із "Днем перемоги". Окремо звернувся до ветеранів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини